Biar lah status ku bergelar Single.
Sunday, 17 March 2013


Assalamualaikum. Haii 

Woo woo. Dah lama kan eka tak update blog. Sorry k. Busy laa. Macam macam nak kena buat dan macam macam nak kena fikir :") Act , i'm not sure this is necessary to be write in this blog. Maybe not. Nehh. Whatever. I'm totally damn bored right now and kinda hurt my feeling if i activate my twitter right now. Because a couple kinda ber'sweet sweet' di TL. Then , i choose to spend time with my dusty blog today :'') Ohh yeaa. Jangan malu malu anjing nak follow saya di Twitter k xD @ekxxx_.

Act , ada orang tanya "Kenapa kau always lepaskan lelaki yang betul betul sayangkan kau ? Kau nak apa lagi ? Nak yang kaya , hensem cam tu ? or Kau masih berharap dekat ex bodoh kau tuu ?" Wehh , jangan salah anggap k. Btw , tak baik laa cakap dia bodoh. .___. Hmm. Kau betul betul betul dah salah anggap wehh. Aku tak berharap dekat ex aku lagi dah laa. Dia dah bahagia dengan pilihan hati dia. Aku pon dah bahagia dengan 72 kucing aku kat rumah nie :3 Lol. Kidding. Haha. Okayy. Act , aku bukan jenis perempuan yang MATERIALISTIK dan PANDANG RUPA yang macam kau fikir kan. Pernah kee kau nampak aku kawan dengan lelaki kaya and hensem bagai Zayn Malik tuu ? Tak kan ? So , still anggap aku meterialistik and pandang rupa lagi kee ? Aku just tak rasa yang aku layak memiliki diorang. Diorang kinda like Mr.Right bagi aku. Btw , aku takut ... Takut apa ? Aku takut dilukai dan melukai. That's why aku tak terima mana mana lelaki pon sekarang nie. Lagipun , tak kee kau rasa aku terlalu muda untuk semua benda alah nie ? Aku baru 16 tahun kott. Muda lagi ! Belajar pon tak habis lagi. *cehh. baru sekarang nak sedar --' Lagipun , PHD aku tengah tunggu tuu xD Aku just dah malas nak layan benda yang melibatkan perasaan , emosi , fizikal , dan mental cenggini. Penat kott. Btw , bagi lelaki yang MUNGKIN nak couple dengan aku tuu. Aku prefer kawan jee. Boleh tomoi korang sampai mati xD Hahahahahahaha.


Take note. Bye











0 Comment(s)