Hii Single , Bye couple :")
Monday, 28 January 2013

 Assalamualaikum :")

Heyy heyy heyy. Nie entry bukan mau promote diri kayy :"3 Saje jee nak story mory sikit. Nak release tension laa katakan *konon :''P Sorry laa kalau korang annoying gila dengan entry nie. Tak bermaksud nak spoil mood korang :''| Sorry yee :''] Act , takde apa nak di''story''kan kat korang pon. Saje buat title entry gempakk jee :''P Maklum laa single , menggila laa aku :''P Bored laa single :''< Tegur tegur laa kat twitter kayy. @ekxxx_. Mention me and be my boy_friend. Ehh ? Be my friend ! :''3 Kboii. Double muah kat pipi kanan and pipi kiri comel korang tuu :*






0 Comment(s)