Tak sanggup nak hadapi :'(
Friday, 14 December 2012



Eh ? Relax laa. Gambar tu takde kenapa mengena dengan entry nie pon. Saje nak buat suspen je. Hihi 


Okayy. Hari nie Eka nak cerita pasal .. Eh ? Shit. I do it again. Silap upload gambar laa. Scroll bawah yee sayang. Harap bersabar. Eka ! You're fucking annoying girl that i've ever meet. YEAH ! I know :3 Hihi


Faham tak entry nie pasal apa ? Faham tak ? Faham tak ? Budak PMR ! Tak kan tak faham lagi kott -.- Lambat loading laa korang nie :P Faham kan ? Menggigil aku sekarang nie wehh. Takut :'( Eh ? Eka budak PMR ke ? Haa laa. Eka budak PMR. Matured tak muka Eka ? Hihi. Okayy what. Boleh tengok movie 18sx dengan aman. Eh ? Hahahahaha :P Abaikan -.- Okayy. Entry tak penting pon nie. Aku rasa semua entry blog aku tak penting o.O *bisik dalam hati* WHATEVER. Entry nie cuma nak ingatkan budak PMR , result nak keluar dah wehh !!! *sobbing* 19.12.2012. Tarikh keramat bagi semua budak PMR 2012 :'( Takut wehh. Lagi 5 hari je wehh :'( Tak sanggup aku nak amik result. Takut teruk :'( Hmm.

Pape pon , GOODLUCK kepada semua budak PMR 2012. Semoga result kita semua baik baik belaka :3 Eka doakan kita semua lulus. Doakan Eka sekali kayy ? ;) Byebye 

xoxo  ,
EkaZealous






0 Comment(s)