hatiku yang kau sakiti.
Monday, 10 December 2012


Assalamualaikum. Hye there

Lama dah aku tak post entry. Takde idea woiii. Nie pon entry malas je. Hihi Okayy. Sape kat sini sedang hangat bercinta ? Comment ea Act , aku dah malas nak couple. Fed up wehh


Yeah. Aku tertanya-tanya kenapa kau pilih dia. Maybe dia cantik and pandai jaga hati kau kott. Ye laa. Tak macam aku. Hodoh , pelik , tak menarik macam girlfriend baru kau tu kan ? 


Right huh ? Tak percaya ? Perempuan yang macam mana selalu curang ? Perempuan cantik betul tak ? Lalalalalala


Perempuan mana yang tak sedih bila ex dia tinggal kan dia dan pergi ke perempuan lain ? Lagi-lagi perempuan tu jauh lebih cantik dari dia 


Reaksi aku bila dapat tau kau dah jumpa pengganti aku dengan mudah. Sedangkan aku setengah mati nak lupakan kau. Btw , I hope she'll break your heart like you broke mine and then you'll feel exactly what i'm feel right now. Ughh


Do you still remember me ? All the sweet moment you and me ? I miss you , really I do :'(


I admit it. I miss you so damn much. And it's hurt me when you happy with other girl but not with me. Hmm


I wish I could. But I can't. I hate myself :'(


You ask me "Why must you run away from me ? We still a friend right ?" Yeah. I wish I still could be your friend. But i'm not strong enough. It's hurt me when see you happy with your new girlfriend. So , I decide , we act like we're never met okayy ? And


I miss you so damn much. Hmm :'(


Yeah. Curious. What did I see in you ? Why so damn hard to forget you ? 


 Hmm. Maybe i'm insane and crazy. Crazy of you :\


I always dream about you. ALWAYS. Even , now you're my history :\


Damn want it :'(


Haha. Whatever. Aku dah tak larat nak care pasal kau dah. Kau pon tak care pon pasal aku. Buat apa aku masih rindukan , masih sayangkan dan masih fikirkan lelaki yang buat hati aku macam mainan. Nak amek , kalau taknak buang. Hmm. Pape pon , aku kena move on jugak kan ? Buang masa je fikirkan pasal kau. Btw .. 


And I DAMN 


Right now

I will ...



AND ...


Bye Darling ;)


p/s : Maaf. Ayat BI aku kucar kacir sikit. At least aku try betul tak ? Btw , aku tak berani nak letak gambar ex aku dengan gf baru dia tu. Kalau nak tengok jugak. Bukak instagram aku kayy ? atikahfreak ;)

xoxo ,
EkaZealous















2 Comment(s)