Pergi nya kau , bahagia nya aku ^o^
Friday, 16 November 2012


Assalamualaikum. Haii *lambai tangan


Jyeah. I've move on. Act , takde laa aku lupakan dia 100% , just little bit. Aku mula realise bila , hari khamis  (15/11/2012). Eceh , siap ingat tarikh lagi tuh. Mesti laa ingat. Ada moment yang tak dapat dilupakan sampai bila-bila. Hanya aku dan dia je tauKayy , kalau nak cerita memang panjang. So , biar laa rahsia Hari khamis tu aku dan classmate hang out kat Mydin Meru , ex aku tu pon join jugak Of course laa dia tak layan aku , aku pon tak layan dia. But , selalu nye aku jealous tengok ex aku sembang dengan perempuan lain. Lagi-lagi member aku yang sembang dengan dia. Lagi laa menyirap Tapi kali nie tak. SIKIT PON TAK. Plus , aku tak sedar pon dia ada sekali haritu. Balik rumah baru sedar. Haha Dah laa. Malas nak cerita pasal dia lagi. Kang macam-macam pulak aku tulis kang Tengok laa gambar kat bawah nie. Gambar kami hang out hari tu


Nie bff aku. Raje. Rahsia dia , rahsia aku. Rahsia aku , rahsia dia. Eceh 


Nie member menggila aku. Atirah (belah kiri anda) dan Natasya (tengah-tengah). Kalau dengan diorang nie , tak menggila memang tak sah. Btw , yang tengah-tengah tu blogger jugak. Mehh visit blog dia ramai-ramai. Forever Young


Nie Aisyah. Pon member menggila aku jugak. Kinda. Btw , dia cakap dia tak dapat nak join hari khamis tu. Then , tiba-tiba muncul. Hish , rasa macam nak mencarut je Pape pon , best lepak dengan dia nie. 


Nie Zafirah , member aku. Dia nie senyap je orang nye , but comel kan ? Weyy , dia blogger jugak. Mehh visit blog dia ramai-ramai. Hanya Ada Kamu


Nie Aqib (susah nak dapat gambar yang ada muka dia nie) . Nie member nak bermanja. Haha Dia pon blogger. Mehh visit blog dia ramai-ramai. 


Nie senior aku. Zaimy and Aqlan. Sorang form 5 , sorang form 6. Cuba teka yang mana form 5 dan yang mana form 6 ? Haha , jawapan nye. Yang pakai spec tu form 5 , sorang lagi form 6


Dalam gambar nie , aku nak kenalkan sorang je. Nazifa (yang berbaju supeman). Dia nie kecik , comel je orang nye. But happy dapat member macam dia 


Bye. Have a nice day

xoxo ,
EkaZealous






1 Comment(s)