Kehilangan
Friday, 2 November 2012


Assalamualaikum. Haii

Mesti korang pernah dengar ayat nie kan "Bila kita kehilangan seseorang , baru kita sedar betapa penting nye dia dalam hidup kita". Sekarang baru Eka faham apa maksudnye dan apa rasanye bila kehilangan orang yang kita sayang. 




Ini yang terjadi bila dapat text dari awak Rasa macam nak melompat , menjerit , macam-macam lagi laa. Tapi tu dulu , sekarang bila saya hantar text kat awak , awak macam nak tak nak je reply. Sedih tauAwak , tolong jangan buat macam tu lagiSaya rindu awak Maybe kita takde jodoh , but kita still boleh jadi kawan right ? Hmm


"Everyone can say I Love You but not everyone means it. So , believe it when you feel it , not when you hear it." 

yang sedang bersendirian 
Nurul Atikah 


1 Comment(s)