Holiday babeh
Thursday, 8 November 2012


Assalamualaikum. Hye there

Cuti sekolah time to relax laa kan ? Woohoo. Kebanyakan student macam aku mesti suka. Act , aku rasa semua student suka bila cuti sekolah. Tak kan tak suka kott. Pelik nye kau nie Haha. Students darjah 1 - tingkatan 4 enjoy sakan laa kan ? Tingkatan 5 kesian , exam waktu cuti Ala , habis exam nanti , korang lagi enjoy dari kami yang muda-muda nie Yang paling aku suka waktu , waktu cuti boleh membuta sampai tengah hari. Hihi Ish ish ish , anak dara nie , apo nak jadi *mak aku selalu cakap camni kat aku Haha. Btw , apa aktiviti korang waktu cuti sekolah nanti ? Share laa sikit



Happy Holiday !

Berhati-hati di jalan raya & buat perkara yang berfaedah semasa cuti


Bye. Have a nice day







4 Comment(s)