Qalam Band ♥
Friday, 12 October 2012


Assalamualaikum. Hye there ;)

Pernah dengar tak pasal Qalam Band nie ? Kalau pernah anda AWESOME , kalau tak pernah , korang rugi laa. Qalam Band nie , band baru. Tak dinafikan laa ramai yang tak tau lagi pasal diorang nie. Lagu Dilamun Rindu diorang best sangat (ada video diorang kat bawah). Ada antara ahli-ahli Qalam Band nie senior aku , so , aku harap diorang dapat pergi jauh laa dalam bidang seni nie sebab diorang nie memang berbakat *jealous kayy jealous* Diorang pernah masuk KOSMO and RADIO ERA *untung lha* Kayy laa , malas nak cerita panjang panjang. Kalau nak tau lebih lagi pasal Qalam Band nie , meyhh ramai ramai like FanPage Qalam Band kat facebook. Tata ~ dengar laa lagu diorang kat bawah nie ^o^



GOOD LUCK QALAM BAND ^o^


0 Comment(s)