Blog ada lagu ?
Friday, 2 November 2012


Assalamualaikum. Haii

Straight to the point je laa kayy. AKU TAK SUKA USHA BLOG YANG ADA LAGU YANG BOLEH BUAT AKU HEART ATTACK Bukan apa , cuba korang bayangkan Eka bukak 10 blog. Semua blog tu ada lagu. Tak pecah telinga Eka. Nak nak lagi lagu kuat-kuat pulak tu Kalau mood Eka tak berapa nak elok waktu tu , bukak blog berlagu kuat pulak tu , memang Eka cancel terus hasrat nak usha blog tu. Eka bukan nak melarang. Tapi please tolong *dua bahasa lagi tu* elakkan letak lagu yang bernada kuat. Memang laa letak lagu meriah sikit blog tu. Tapi *tengok gambar di bawah 


kann , eka dok sedap sedap layan lagu kat playlist eka , tetiba keluar lagu lain. Terkejut beruk laa eka Macam eka cakap , eka pangkah terus. CANCEL ! Btw , diorang visit blog kita sebab nak baca entry , bukan nak dengar lagu. Kalau setakat nak dengar lagu lebih baik pergi Youtube. Yeedokk ? Sama laa macam waktu kita study or nak baca something , mesti kita nak suasana yang sunyi right ? Sama je dalam konsep blogging nie. So , elakkan okayy ? But , kalau korang degil sangat nak letak jugak Haha. Letak laa lagu yang slow-slow. Jangan laa lagu yang boleh buat orang HEART ATTACK. Tak pasal-pasal masuk penjara nanti Pape pon keputusan kat tangan korang. 
Peace 

Bye. Have a nice day




5 Comment(s)