Anda blogger ? Baca ni
Thursday, 20 September 2012


Assalamualaikum. Heyy there. 

Wassup dude ? Imma SINGLE ! LoL. Promote diri pulak aku ni. Haha. Imma annoying girl. Hate me ? So , try to Love me baby ^o^ Btw , hari ni Eka nak cakap pasal Blogger. Eka tengok makin lama , makin ramai blogger baru. Actually , eka sendiri pon blogger baru. Lalala. Haha. Okayy Okayy. Orang selalu cakap jadi blogger ni semata-mata nak jadi hot stuff , tweet famous , dikenali , batak hot , blablabla , macam macam lagi lha. But , bagi eka jadi blogger bukan semata-mata nak jadi famous je. Memang lha tak dinafikan sesetengah orang jadi blogger sebab nak jadi famous *actually , eka pon macam tu dulu. Hehe* TAPI , tak semua orang macam tu kayy. Ada yang jadi blogger sebab nak MEMBEKALKAN INFORMASI , CARI KAWAN BARU , kadang-kadang orang jadi blogger sebab itu HOBBY dia. Normal lha. Setiap manusia lain cara dan pandangan tersendiri kan ? Jangan sesekali menilai orang okayy.. Tak baik ^o^ Nak famous , famous jugak. Tapi biar lha jadi famous disebabkan benda benda yang baik , bukan yang buruk. Kau suka ke kalau orang kutuk kutuk kau ? Sendiri tau kan. Tak de sape suka punya. Okayy Okayy. Bawah ni ada sikit nasihat untuk blogger blogger baru. Nak ikut , ikut lha. Kalau taknak , up to you ^o^

Nasihat untuk blogger baru seperti aku :
  • Jadi blogger ni tak perlu sombong sombong kayy. Sombong biar bertempat 
  • Sampaikan informasi 
  • Blog biar kemas supaya pembaca tak rimas
  • Tolong jangan terlalu kejar follower
  • Rajin rajin lha promote blog , follow blog orang lain dan blogwalking 

Paling Penting !


Just Be Yourself !




0 Comment(s)