Raya nak datang :D
Monday, 13 August 2012



Assalamualaikum. Haii there. 

Weyy ! nak raya da weyy. *Excited sgt da ni* Macam tak percaya je dah nak raya. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Dengan banyak masalah timbul bulan sebelum-sebelum nie , sampai lha sekarang tak selesai lagi. Tak tau bila dan macam mana nak selesai. Hmm. Apa-apa pon , entry ni bertujuan nak mintak maaf banyak-banyak kepada keluarga , kawan-kawan dan followers semua , jikalau ada terkasar bahasa , terasa , sakit hati , sakit jiwa , sakit jantung , segala sakit lha. Eka mintak maaf sangat-sangat tau. Eka ni pon manusia biasa jugak bukan nye alien. Eka ni tak perfect. Eka tau eka banyak sakit kan hati orang sekeliling eka. Eka mintak maaf sangat-sangat tau. Raya nanti jemput lha datang rumah. Dialu-alukan ;P Btw , nak ttengok tak persiapan raya eka ? Kat bawah ni ada beberapa gambar. Jemput lha tengok. ;)


Kasut baru beli. Tak sabar nak pakai raya nanti ;)




Cantik tak ? Cantik tak ? Act baju-baju tu tahun lepas punya but still elok lagi pakai je lha. 
Tak nak membazir ;) 


Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin :)

yang sedang bersendirian :')
NURUL ATIKAH





0 Comment(s)