Trial PMR is around the corner *Crying*
Thursday, 26 July 2012




Assalamualaikum. Hye there. 

Bulan puasa tahun nie , eka tak senang duduk sebab fikirkan Trial PMR yang. Bila teringat nak Raya , PMR sedang menghantui fikiran eka. OhMaii. 78 days more to go ! Terpaksa korbankan masa 78 hari jea lagi. Lepas tuh freedom lah batch 1997. Kan ? Kan ? Tapi tension lha. Rasa cam nak pecah je kepala nie asyik dok fikirkan PMR je. *pitam* Ada sesetengah orang cakap "Kalau asyik online je mana mau nye nak lulus PMR tu. Mimpi je lha kau" Eh. Eh. Cubit bibir tu kang baru tau. Even eka bloging-bloging pun , eka belajar jugak kayy. Cuma eka nak lepas kan tension je. Gila kau belajar 24 jam. Mati aku kalau cam tu. Memang lha tak mustahil bagi sesetengah pihak. Tapi aku tak boleh. Aku pon tak tau kenapa :( Kayy lha masa untuk study. 


p/s : Pray for my success kayy. And for Batch 1997 , We are AWESOME and Good Luck ;) Muah :*




Bye. Have a nice day 




0 Comment(s)