New in Blogger World *sila beri tunjuk ajar*
Friday, 20 July 2012


Assalamualaikum. Hye there ;)

Okayy. Tak nak cerita panjang-panjang. Eka di sini ingin mengumumkan bahawa Eka ada lah newbie in blogger world. CewahhNak Eka kenal kan diri ke ?Tak yah lha kot Senang cerita kalau nak kenal or nak tanya pape ke , pergi je kat Facebook & Twitter Eka. Korang tanya lha beribu-ribu soalan pon Eka sudi menjawab. Tapi dengan syarat jangan tanya soalan pelik-pelik lha kayy.  Eka tak suka or lagi senang korang pergi ke About je ,  short bio Eka ada kat sana  Dah , sampai sini jea laa. Takde idea dah nie

Bye. Have a nice day 








0 Comment(s)