school break.
Friday, 15 November 2013


hi little sexy zebra. 

first of all , eka nak mintak maaf sangat sangat sebab dah lama , like lama gilaa , memang dah lama gilaa tak update blog nie. bukan busy ke apa ke , tapi takde idea nak update apa. hahaha xD memandangkan today 16 Nov 2013 , bermula lah school break bagi pelajar sekolah kecuali bagi calon SPM , masih perlu meneruskan perjuangan dalam beberapa minggu lagi kan ? alahai. keep it up okay ? teruskan berusaha yee. amanah tuu :D btw , next year , my turn pulak TT^TT okayy. what so ever ! sekarang nie nak rehatkan minda nie kejap. bulan 12 nie dah kena start pulun habis habisan *tu pon kalau rajin sangat lah nak pegang buku , tah tah hangat hangat tahi ayam je xD well , korang mesti dah planning gempak gempak nak vacation dengan family kan ? UNTUNG LAH. wuu. okay lah. apa apa pon , HAPPY HOLIDAY yee. dalam bergembira tu , ingat lah masih ada yang sedang bersedih tika kita sedang bergembira *muhasabah diri sikit :p haha. plus JAGA KESELAMATAN DIRI tuu , tambah tambah lagi yang pergi vacation sana sini. termasuk lah dengan KESIHATAN DIRI tuu kena jugakk pasti kan ia dalam keadaan yang baik baik je okayy :D btw , nama baru bagi blog eka ialah Inhale love. Exhale hate. okayy tak ? hehe. btw , eka baru je sign up SoundCloud tadi , so rajin rajin lah follow ye bagi siapa yang ada acc SoundCloud tuu. (( tekan perkataan SoundCloud tuu untuk ke acc eka )) *promote pulak dah xD haha.

La Dolce xoxo

p/s : quick update about my social accounts
Twitter | Facebook | InstagramTumblr | Ask.fmSoundCloud





0 Comment(s)